The Partyfactory Udenhout
 
We zijn u graag van dienst:013 - 511 18 85
Horeca Nederland WiSocial

>>Informatie

Bedrijfsinformatie

The Party Factory Nederland is onderdeel van Veenendaal Catering. Wij verzorgen al 40 jaar feesten op locatie of op één van onze eigen locaties. Veenendaal catering is al jaren een begrip in Amersfoort en omgeving. Het bedrijf staat voor betaalbare, eerlijke en kwalitatief hoogstaande producten en diensten.

The Party Factory is te vinden op diverse locaties in Nederland. Alle locaties zijn voorzien van unieke thema’s. Op deze manier spreken wij met iedere locatie een ander publiek aan. We staan bekend door ons eenvoudige en unieke concept; “all-inclusive feestvieren vanaf 3,5 uur feesten voor €19,95 per persoon. Wij verwelkomen groepen groot en klein met ieder budget! Momenteel beschikken wij over een 7-tal locaties maar ons doel is het uitgroeien tot Nederlands grootste partycentrum keten.


Locatie Lelystad: Trouwen of uw trouwfeest in deze trendy party factory is een absolute topper. De ‘luxe Ibiza stijl’ spreekt veel mensen aan. Het pand is ingericht in met 2 barren, een dansvloer en een zit gedeelte. Op een Exclusieve locatie als deze ontbreekt natuurlijk ook de dj-booth met lichtshow niet.

Kernwoorden voor feestlocatie Lelystad:
Luxe, club, exclusief, Ibiza stijl, Lounge, wit, strak en modern.


Locatie Soest: De locatie in Soest is geheel in Anton Pieck stijl ingericht. Bij binnenkomst zullen u en uw gasten zich al snel thuis voelen op deze vrolijke en warme themalocatie.

Kernwoorden:
sprookje, magisch, warm en vrolijk.


Locatie Zoetermeer: Deze luxueuze lounge locatie spreekt veel mensen aan doordat het een luxe club is. Uw huwelijksfeest in combinatie met onze ervaren bediening, unieke concept en fantastische locatie zal gegarandeerd een succes worden!

Kernwoorden:
Ibiza lounge, club, exclusief, Lounge en LED, modern en centraal.


Locatie Amersfoort: Op onze party boot kunnen zowel grote als kleine groepen terecht voor een uniek feest. Uw gasten zullen uw feest niet snel vergeten op deze exclusieve ‘mini-Titanic’!

Kernwoorden:
Feestboot, Titanic, exclusief, unieke beleving, op ’t water


Locatie Almere: Onze locatie in Almere is zeer geschikt voor bruiloften in Tropische sferen! Het geheel is enorm gezellig ingericht en uw gasten zullen zich meteen thuis voelen op onze Grand-café achtige locatie!

Kernwoorden:
Palmbomen, thema bruiloft, tropisch en Caribisch


Locatie Kaatsheuvel: In kaatsheuvel ligt de fantastische locatie Chalet Fontaine een begrip. Het pand is opgedeeld in 3 delen; een grote zaal, kleine zaal en een Tuinzaal. Op onze locatie in Kaatsheuvel is voor ieder wat wils. We hebben onze Tuinzaal voor ongeveer 80 mensen en onze Tuinzaal voor maar liefst 1200 mensen!

Kernwoorden:
Luxe, exclusief, grote groepen, lounge en oneindige mogelijkheden.


Locatie Uithoorn: Vrijwel direct aan de Amstel gelegen ligt onze 'clubbiest' locatie. Deze voormalige nachtclub maakt is uitermate geschikt voor hippe, trendy feesten. De locatie is opgedeeld in 2 zalen, boven en beneden en kan dan ook meer dan genoeg mensen herbergen!

Kernwoorden:
trendy, club, 2 zalen, lounge.


Locatie Udenhout: Het voormalige partycentrum 'de schol' is gevestigd rond 1881, tegelijk met het station dat in 1965 gesloopt is. Het koffiehuis is bestaan en omgetoverd tot party centrum voor feesten tot maarliefst 500 personen! De locatie bestaat uit 2 delen, het 'cafe' en de 'feestzaal'. De locatie is in het bijzonder geschikt voor gezellige borrels en gemoedelijke feesten.

Kernwoorden:
Gemoedelijk, gezellig, hollands, café