The Partyfactory Udenhout
 
We zijn u graag van dienst:013 - 511 18 85
Horeca Nederland WiSocial

>>Huur je eigen café

Huur je eigen café

Het Party Factory Café in Udenhout is geschikt voor een borrel, receptie of feestavond. De ruimte heeft de uitstraling van een bruincafé en zorgt voor een gezellige en informele sfeer. Vanachter de grote bar kunt u zelf uw gasten voorzien van een drankje, ons team staat voor u klaar voor algemene assistentie. Het café wordt veelal omschreven als Udenhout's gezelligste ruimte voor een feestje!

De ruimte is geschikt voor borrels, kleinschalige feestjes, verjaardagen, jubilea, vriendenfeesten examen en/of slagingsfeestjes! Kortom; een unieke locatie waar u alleen met uw vrienden uw feestje viert!

Ons unieke concept maakt het al mogelijk om 3,5 uur lang voor slechts €19,95,- all-inclusive uw feest hier te vieren. Dit is inclusief onbeperkt drank en 3 rondjes warme bittergarnituur en nootjes en zoutjes op tafel!

The Partyfactory Udenhout Tilburg café


Meer informatie?

Wij van The Party Factory Udenhout hechten waarde aan de gezelligste feesten, dit is ook de reden dat wij u persoonlijk helpen met het organiseren van uw feest. U kunt ons telefonisch of per mail bereiken voor het plannen van een bezichtiging.

Informatie aanvragen   >